SCP-410-CS / Diskuze
Založeno uživatelem: Wikidot
Datum: 03 Jan 2022 17:52
Počet příspěvků: 1
rss icon RSS: Nové příspěvky
This is the discussion related to the wiki page SCP-410-CS.
O příběhu barvy podzimního listí a s vůní hořké čokolády
Steven Choros Steven Choros 11 Apr 2022 13:27

Až teď, když jsem si toto dílo pročítal sám, jsem dokázal hluboce procítit celý příběh i s jeho detaily. Je to také díky tomu, že jsem jako korektor musel projít všechen text ve článku. Obdivuji, že sis dal takovou práci, Uty, že jsi umístil na některá méně dosažitelná místa skryté části. Hra s tvarem textu je zde vynikající a článek je celkově čtivý.

Myslím si, že by člověk nedokázal řádně ocenit význam tohoto článku, pokud neví, jaké to je milovat a být milován. S dokonalou přesností jsi dokázak zachytit lásku i pocity, které ji doprovází. Do tohoto příběhu jsi vložil kus sebe samého. Ani zdaleka to není na škodu, ba naopak to článek vylepšuje, dodává mu osobitost a živost.

Všimnul jsem si ale malého nedostatku nebo chybičky [SPOILER WARNING OF COURSE];

Poté, co se Čaroděj s Hynkem přestanou topit, vytrhne Čaroděj Hynkovi z ruky pero, avšak v zápětí má Hynek pero v ruce a hodí jej Anně.

Nemyslím si, že to byl záměr, spíš by bylo logičtější, kdyby mu Čaroděj vytrhl z ruky zápisník…

Ale i přes tento malý nedostatek jde o dojemné romantické mistrovské dílo. Za mě jeden z Tvých nejlepších článků.

+1

od Steven Choros Steven Choros , 11 Apr 2022 13:27
/forum/t-14420070/scp-410-cs#post-
revize stránky: 2, naposledy editováno: 20 Jul 2024 17:39
Není-li uvedeno jinak, obsah této stránky je pod licencí Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License
Klikněte zde pro editaci stránky.
Klikněte zde pro přepnutí na editaci jednotlivých sekcí stránky (jeli to možné). Pokud bude tato funkce dostupná, u nadpisů se zobrazí odkaz pro editaci.
Přidat obsah, aniž by se editovala celá stránka
Podívat se, jak se stránka vyvíjela v minulosti.
Pokud chceš diskutovat o obsahu této stránky, tak je toto ten nejlepší způsob, jak tomu tak učinit.
Zobraz a uprav připnuté soubory k této stránce.
Několik užitečných nástrojů pro správu vašich Stránek.
Změnit název (také URL adresu, dodatečně i kategorii) stránky.
Zobrazení (wiki) zdrojového kódu stránky bez možnosti editace.
Náled/nastavení nadřazené stránky (využito při vytváření cest a struktury stránky).
Notify administrators if there is objectionable content in this page.
Něco nefunguje, jak má? Zjisti, co se s tím dá dělat.
Základní Wikidot.com dokumentace a sekce nápověd.
Podmínky Užití Wikidot.com - co můžeš a nemůžeš dělat apod.
Zásady Ochrany Osobních Údajů Wikidot.com

AltStyle によって変換されたページ (->オリジナル) /